26 Nisan 2011 Salı

Aslan Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Esnek olmanız, ikili ilişkilerde yeniliklere açık durmanız size çok şey kazandıracak. Zira bazı karşıtlıkları aşabileceğiniz koşullar öne çıkıyor. Yeni önerileri farklı bir bakış açısı ile değerlendirmek, ortaklıklarınıza olumlu yansıyacaktır. Yakın arkadaşlıkların getirdiği paylaşımlar hayatınıza pozitif zamanlar getirecektir.
Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Siz sevdiğinizden o da sizden ilk adımı bekliyor. Bugün bir yemek davetinde ona açılıp güzel ve mutlu anlar yaşayacaksınız. Yatırım araçları değişikliği için uygun bir gün. Sağlığınız için spora başlamalısınız.
Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili öncelikle kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor. Bugünlerde alacağınız birtakım kararlarda zorlanabilirsiniz. Ama kararlarınıza kendinizden başkalarını da ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirebilir.

Aşk Yaşamı : Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

İş Yaşamı : El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki, iş hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Para Durumu: Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Dikkat: Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.
Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor.


Aslan Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder