23 Nisan 2011 Cumartesi

Balık Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İşe ait konuların ve yeni sorumlulukların öne çıktığı görünüyor. Yaptıklarınızla dikkat çekebilirsiniz. Ancak üzerinizde hissettiğiniz ağır iş koşulları sürmekte. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden gelerek akıcı zamanlara hazırlanabilirsiniz. Zira günün ilerleyen saatleri size sosyal hayatınızı canlılık katan fırsatlar sunacak.
Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız çevrenizde dikkat çekiyor. Bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Sağlığınız iyi.
Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor. Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir.

Aşk Yaşamı : Aşktaki çözümsüzlükleri bir mutlak olarak görmemeli, daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girmelisiniz. Arkadaş çevrenizin ilişkiniz üzerinde fazla etkisi var ve bundan yarar görmüyorsunuz.

İş Yaşamı : Diğer insanlar kadar inisiyatif ve karar sahibi olamadığınız ortaklıklarda, dile getirmeyi düşündüğünüz şikayetler için henüz erken. Özgün fikirleriniz, doğru ifadelerle ses getirebilir.

Para Durumu: Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor. Bu konularda gevşek bulduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı sorunları bir yere kadar paylaşabilirsiniz.

Dikkat: Birtakım kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz, yeni kolaylıklar getirecek.
Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz. Bu birlikteliklerden olumlu çıkarlar sağlayacaksınız.


Balık Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder