17 Nisan 2011 Pazar

Boğa Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde tam olarak rayına oturmayan bazı işler ve kararlar söz konusu olabilir. Özellikle maddi durumunuzu ilgilendiren konularda daha dikkatli olmalısınız. Düşünmeden riske girmiş olabileceğiniz koşullar olabilir. Bu dönemde yeni anlaşmalara imza atmamanız ve olayların nasıl gelişeceğini görmeniz çok daha yararlı olacak. Neyse ki arkadaşlıklar,gruplar ve size keyif getirecek, yeni beklentiler de var. Gerektiğinde verici olmaktan memnun olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşkta ve duygusal alanda da pozitif paylaşımlar söz konusu.
Boğa burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı olabiliyorsunuz. Yaptığınız her işte tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi ailenizden bile gizleme gereği duyacaksınız.
Boğa burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor.

İş Yaşamı : Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Para Durumu: Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

Dikkat: İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.
Boğa burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Kıvrak zekanızın biraz daha oto kontrole ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.

Boğa Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder