18 Nisan 2011 Pazartesi

İkizler Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde grup çalışmalarında daha aktif ve girişimci olabileceğiniz adımlar içerisinde olabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizde atılgan ve sabırsız bir mizaç dikkat çekebilir. Tek başına yapabileceğiniz projelere odaklanabilirsiniz. Ancak geri giden Merkür bazı beklentilerinizi gözden geçirmenizin, çok aceleci olmamanın daha doğru olacağını anlatmakta. Sosyal konular, ortak amaçlar vurgulanıyor. İş hayatında daha uyumlu ve yumuşak ilişkiler, kadınlardan ya da artistik konulardan kaynaklanan başarılar mümkün olabilir.
İkizler burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sağlığınızla ilgili sıkıntılar hem size hem de yakın çevrenizi üzebilir. Ancak iyi beslenme ve yüksek moral bağışıklık sisteminizi geliştirerek direncinizi artırabilir. Sevdiğinize özür borcunuz olduğunu unutmayın.
İkizler burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız. Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün. Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek.

Aşk Yaşamı : Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. Akşamki tartışma bazı izler bırakmış gibi.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. Bugün bir iş görüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız.

Para Durumu: Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var. Ciddi para sıkıntılarınız yoksa da, ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor.

Dikkat: İletişim konularında, ilgi alanlarınızı yeniden belirleyip şekillendirmeye ihtiyacınız olacak.
İkizler burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddesel konularda kendinize yeni bir strateji içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

İkizler Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder