30 Nisan 2011 Cumartesi

İkizler Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

, İkizler Burcu mayıs 2011 yorumu, Mayıs 2011 İkizler burç yorumu, , , Rezzan Kiraz Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu, , Rezzan Kiraz Mayıs 2011, ,

İkizler Burcu Mayıs 2011 burç analizi,
2011 Mayıs ayı İkizler burcu yorumları,
Mayıs 2011 de İkizler burcunu neler bekliyor

Mayıs 2011 İkizler Burcu

Kariyerinizi spot ışıklarıyla aydınlatan Mars, 16 Mayıs’ta Koç burcuna geçtikten sonra bir daha 2012 Mart ayına kadar geri gelmeyecek. Hazır bu kadar olağanüstü bir etkiye sahipken sonuna kadar kullanın! Deriz. Uranüs yıldız haritanızın en yüksek noktasında parladığından, yeni rolünüz başkalarının cesaret edemediği, öngöremediği ya da henüz ilgi duyup araştırmadığı, denenmemiş alanlarda öncülük yapmak olmalı. Bundan sonra yeni teknolojiler ya da bilimsel buluşlar kariyerinizin gidişatında önemli bir rol oynayabilir ya da insani amaçları olan toplumsal bir proje kariyer yününüzü değiştirebilir. Uranüs bu evde olduğundan sıkıcı bir işe kesinlikle tahammül edemeyeceksiniz zira Uranüs heyecan getirme eğilimindedir ama aynı zamanda herhangi bir alana bireysel damganızı vurmanıza da yardımcı olur. Farklı olmak istiyorsanız, olabilirsiniz. Eğer yaptığınız işin ses getirmesini hatta bu işle meşhur olmak istiyorsanız, bundan daha iyi bir şansa sahip olamazdınız inanın buna.

Şu sıralar sınanıyormuş gibi olsanızda sakın paniklemeyin ve bize mutlaka kulak verin derim. Kariyerinizde çok ama çok önemli bir dönemden geçiyorsunuz. Son birkaç senedir ani ve devrim niteliğindeki değişimlerin gezegeni Uranüs’ü yıldız haritanızın kariyer, terfi ve ün evinde ağırlıyorsunuz. 1 ve 15 Mayıs arasında kariyerinize odaklanmaya devam edin zira bu şok dalgaları arasında, rakiplerinizden sıyrılıp isminizi duyurma şansını elde edeceğiniz büyük bir fırsat da yakalayabilirsiniz. Mart ve nisan aylarında vermiş olduğunuz ve de mayıs ayında vereceğiniz kararlar gelecek başarınız açısından çok önemli.

Tutku duyabileceğiniz ve yeniliklere açık olan bir işe ihtiyacınız var. Hareket edemediğinizi ve kısıtlandığınızı hissederseniz, isyan edeceksiniz. Eğer şimdiki patron ya da müşteriniz bireyselliğinizi ortaya koymanıza ve taze fikirlerinizi kullanmanıza izin vermezse, işi bırakabilirsiniz. Netlik, yaratıcılık ve deneyselliği teşvik eden bir ortama duyduğunuz ihtiyaç giderek artıyor. Kendinize böyle bir amaç edinmişsiniz gibi görünüyor ve bu amaca ulaşacaksınız. Zaman en değerli kaynağımızdır ve sizin de bu sene, bu gerçeğin fazlasıyla bilincinde olduğunuz görünüyor. Hepimiz daha fazla para kazanmanın bir yolunu bulabiliriz ama zamanı harcadıktan sonra eksiğini yerine koyamayız. En doğru ve doyurucu rolü bulma ve de en sonunda başkalarına katkıda bulunma arzunuz şimdilerde kafanızı çok meşgul ediyor. Tanıdığınız insanlar olsun, belirli bir topluluğa ait insanlar olsun fark etmez, Uranüs’ün enerjisi başkalarının ihtiyaçlarına odaklanmanıza neden olacak. Ya da genel anlamda dünyayı değiştirmek isteyeceksiniz. Acı çeken insanlara karşı duyarlısınız, şimdi en iyi rolünüz bir lider, asi, aydınlatıcı veya katalizör olmak olmalı.

2 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşan dolunay altıncı iş ve görevler evinizi aydınlatacak. Eğer büyük bir proje üzerinde çalışıyorsanız ya da görüşmeler yapıyorsanız, bu işi tamamlayabilir veya işe başlamak için gereken onayı alabilirsiniz. 2 Mayıs’taki bu dolunay iş değiştirmek için iyi bir zaman olmayabilir zira yeni işiniz yükselme getirmeyecek daha çok yatay geçiş şeklinde olacaktır. Ancak bir istisna daha var; Eğer yükseleniniz Kova burcu ise bu ay işinizde yükselmenizi sağlayacak yeni bir pozisyon için harika bir fırsat elinize geçebilir. Neptün 26 Mayıs’ta gerilemeye başlayacak ve ondan sonra yeni iş görüşmelerinde ilerleme kaydedemeyeceksiniz. Yeni insanlar yerine, daha önceden iş için görüştüğünüz kişi ve yöneticilere konsantre olun. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız ve daha fazla iş almak istiyorsanız ki bunu kim istemez ki? ya da daha fazla para kazanmak için ilave gelir kaynakları arıyorsanız 2 Mayıs’taki dolunay size inanılmaz derecede yardımcı olacak. 2, 5 ve 8 Mayıs kariyeriniz açısından son derece parlak günler olarak göze batıyor.

Astrolog Susan Miller

İkizler Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder