17 Nisan 2011 Pazar

Oğlak Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde Koç burcundaki gezegenler hızlı biçimde tamamlanması gereken işlere, eve, ailenize ve babanıza ait konuların getirdiği yeniliklere işaret etmekte. Yeni bir yere yerleşmek, ev işleri ile uğraşmak mümkün. Evin güvenliğine ya da toprağa ilişkin uğraşlar da söz konusu olabilir. İşe ait hedeflerden çok özel hayatınıza ait gelişmeler önceliğini sürdürmekte. Evde genişleme ya da hızlı bir trafik de gündeme gelebilir. Bu dönemde kardeşlerle, komşularla ilişkilerde, yakın beraberliklerinizde sizi daha yumuşak ve merhametli kılacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Oğlak burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarını sebep göstererek işinizden uzak durmanız veriminizi düşürdüğü gibi hayat şefkinizi de kırabilir. Sevdiğinizle olan sorunlarınızı işinize taşımanız ilişkinizi olumsuz etkiliyor.
Oğlak burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aile ilişkilerinizde daha sağlıklı diyaloglar geliştirme çabalarınız, önümüzdeki günlerde karşılığını verecek. Bugün iyimser yaklaşımlarınız, küçük ayrıntılarda boşuna boğulduğunuzu ortaya çıkartabilir. Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Bir kısmını oluruna bırakmanız zarar getirmeyecek.

Aşk Yaşamı : Karşılıklı saygının ilişkide bir önkoşul olduğuna inanırken, şans tanıma konusunda biraz eksiklik gösterebiliyorsunuz. Eleştirel düşüncelerinizin hiç olmazsa bir kısmını, çok açığa vurmamanızda yarar var.

İş Yaşamı : İş bağlantılarınıza yönelik ikna çabalarınızda olumlu neticeler alacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Kafanıza takmaya değer bulmadığınız bazı ilişki problemleri var.

Para Durumu: Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, bu sıralar size yeni saygın dostluklar kazandırabilir. Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz.

Dikkat: Bir konudaki yaklaşımınız sizinle ilgili değerlendirmelerde sorulara yol açabilir.
Oğlak burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay’ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

Oğlak Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder