24 Nisan 2011 Pazar

Oğlak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son dönemde oldukça sıkışık ve kısıtlayıcı zamanlar geçirdiniz. Şimdi kafanızdaki düşünceleri uygulama zamanı. Günün ilerleyen saatlerinde Ay burcunuzda olacak. Daha kararlı ve bilinçli zamanlara ilerleyeceksiniz. Kişisel konularınıza hakim olmanız ve istikrarlı adımlar atmanız söz konusu. Hayatın keyifli yanlarına yakın duracaksınız.
Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tüm sorunlardan uzak, sakin bir gün geçirmeye hazırlanın. Çıkacağınız seyahat sırasında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı ziyaret etme fırsatını elde edebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin.
Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız. Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu.

Aşk Yaşamı : Bu konularda, bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz. İlişkinizde kurgular ve saplantılar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor.

İş Yaşamı : Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha cesaretli olmanızı sağlayacak. İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İş hayatında işle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz.

Para Durumu: Kazancınızı çoğaltma arayışlarınız iş ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir. Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne bu koşullarda biraz abartılı bir beklenti gibi geliyor.

Dikkat: Bir dostunuzun bugünlerde sizin yardımınıza ihtiyacı var. Ona yardım etmelisiniz.
Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Onlara kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır. Fakat, katılacağınız gruplarda maddi konulara çok fazla girmemeli, eğer; ortak bir çalışma içinde olacaksanız, parasal konularda hassas davranmalısınız.


Oğlak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder