27 Nisan 2011 Çarşamba

Oğlak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında ve parasal konularda farklı bir bakış açısı kazanmaktasınız. Birikimlerinizi yeniden değerlendirmek konusunda önemli fırsatlar bulabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru kullanmak, bütçenizi aşan giderleri kontrol etme kolaylaşmakta. Grupları içine alan iş konularından tatmin edici kazançlar elde etmeye bakmalısınız.
Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor ama siz yine de mutlu değilsiniz. İş yerinde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.
Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu akşam yeni tanışmalar, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. İnsan ilişkilerinde sağlam ve güvenilir duruyorsunuz. İnançlı karakteriniz, alçakgönüllü tavırlarınızda size zorluk çıkartmıyor. Büyüttüğünüz problemlerinizin üzerine gitmelisiniz. Birkaç gün içinde hayat size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

Aşk Yaşamı : Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız yine.

İş Yaşamı : İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Para Durumu: Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Dikkat: Bazı durumlarda zorlandığınız oluyorsa da açığı gediği kapatmayı beceriyorsunuz. Maddi beklentilerinizde acele etmemeli, sabırlı davranmalısınız.
Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yönetici Gezegeniniz Satürn ters hareketi yüzünden , kişisel ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Beklentilerinizde karşılık bulamamak veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olacaktır. Atılımlarınız için beklemeli ve eski ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Hatalarınızı kabul etmek özgüveninizin artmasına neden olacaktır.


Oğlak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder