17 Nisan 2011 Pazar

Terazi Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Karşıt burcunuz Koç’taki gezegen birikimi bu dönemde son altı aydır süregelen durumların üzerinden geçtiğinizi ve bu süreçte bazı dersler de çıkardığınızı anlatmakta. Artık eskisi gibi davranmayacağınız ve önemli kararlar alabileceğiniz anlaşılmakta. Tepkisel olmaktan kaçınmalı ve kendinize güvenmeye çalışmalısınız. Ortaklaşa konularda yeni işbirlikleri ve sorumluluklar da olabilir. Evlilikte ve anlaşmalarda daha mantıklı ve kararlı durmak zorunda olabilirsiniz. Bu dönemde kendinize de özen göstererek, sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın.
Terazi burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğiniz kişi size bağlılığını her fırsatta çevrenizdeki insanlara gösteriyor. Önümüzdeki günlerde kariyerinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunu değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamalısınız.
Terazi burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olabilir. Bugünlerde kendinize yönelmeniz beklediğiniz tepkileri alıyor. Ama buna duyduğunuz ihtiyaç çok ortada. Sosyal yaşamınızın sizin için yeterince verimli olmadığı şeklinde yargılarınız var.

Aşk Yaşamı : Bugünü ilişkinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı geri adımlara değer olduğunu keşfetmek için değerlendirebilirsiniz. Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz.

İş Yaşamı : Bugün, önemli bir konuda bira raya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz. İşyerinizde birisiyle epeyce uzattığınız çekişme iş veriminizi düşürüyor.

Para Durumu: Cömertliğinizle kazandığınız dostluklar yanıltıcı olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor.

Dikkat: Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.
Terazi burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Düşüncelerinizde farklı değişimler yaşarken, çift fikirli davranabilirsiniz. Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve kendiniz aşma konusunda size yüksek bir aktivite kazandırıyor. Seçimlerinizi doğru yapmalı ve kendinizle ilgili yeni bir pota oluşturmalısınız. Duygularınız günlük olaylardan olumlu etkileniyor ve yaratıcılığınız artıyor

Terazi Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder