23 Nisan 2011 Cumartesi

Terazi Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrede yaşanan hareketlilik sürmekte. Aynı zamanda düşüncelerinizi zenginleştirecek fırsatlar içindesiniz. Ancak biraz daha programlı olmalısınız. Eğitim çalışmalarınızı tamamlamanız gerek. Günün ilerleyen saatlerinde sorumluluk almaya hazır olmalısınız. Ailevi konular ve yerleşimi içine alan uğraşlar yeniden gündeminizi dolduracak.
Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok az dostunuz kalmış. Bunu yeni fark ediyorsunuz. Kalanları da kaybetmemek için elinizden geleni yapın. Ummadığınız bir yerden elinize toplu para geçecek. Bu sayede borçlarınızı kapatacaksınız.
Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız. Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor.

Aşk Yaşamı : Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor. İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor. Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir.

Para Durumu: Özellikle bugünlerde para konularında daha gerçekçi bakmanızda yarar var. Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz.

Dikkat: Yaşadığınız bir gerginlik, bazı soruları zamana bırakabilmeniz halinde ortadan kalkacak.
Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bazı ilişkilerinizi yeniden sorgulayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Yine bu dönemde kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. İşinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz.


Terazi Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder