17 Nisan 2011 Pazar

Yay Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Koç burcundaki Güneş ve Mars bu dönemde tutku ve heyecanla girişebileceğiniz konulara ve risk aldığınız durumlara işaret etmekte. Daha enerjik, hevesli ve girişimci olabileceğiniz günlerdesiniz. Yeni projeler, size ödül getirebilecek ya da eğlenceli olabilecek durumlar da var. Duygu ve düşüncelerinizi çok daha direkt biçimde ortaya koyabilirsiniz. Aşkta ve hayatın keyifli konularında sabırsız, canlı ve maceraya açık bir tutum dikkat çekmekte. Zevklerinizde de abartılı olabilirsiniz. Bu durum fazladan harcamalara işaret edebilir. Eve yönelik harcamalar da mümkün.
Yay burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Uzak yerlere yapacağınız iş seyahatleri ufkunuzu genişletebilir. Oradaki teknolojilerin ayrıntılarını inceleyip kendi tesislerinize monte edebilirsiniz. Yapacağınız yatırımlar istihdam sağlayıp birçok kişiyi mutlu edebilir.
Yay burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir. Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir.

Aşk Yaşamı : Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Gününüzü daha anlamlı hale getirecek övgüler alabilirsiniz. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz, kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz.

Para Durumu: Birkaç arkadaşınızın sizi etkilemeye yönelik fikirleri yararlı olabilir. Bir araya getirdiğiniz parayı kullanacak yer ararken, kişisel öngörülerinizin yeterli olduğu düşüncesinden sıyrılmalısınız.

Dikkat: Takıldığınız birtakım detaylar, bugünlere zamanladığınız sonuçlar üzerinde etkilerini gösterecek.
Yay burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

Yay Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder