24 Nisan 2011 Pazar

Yay Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzdan geçen Ay size pozitif duygular getirmekte. Girişimlerinizle dikkat çekebileceğiniz şartlar var. Yeni başlangıçlar yapabilir, sizi duygusal açıdan ilgilendiren konular üzerinde durabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde parasal konular gündeme gelecek. İş hayatını içine alan gelişmeler ve bütçenizi akılcı değerlendirme çabanız dikkat çekecek.
Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Anlaşılmamak gibi bir endişe taşıyorsunuz. Aslında bunun sorumlusu siz de olabilirsiniz. Kendinizi karşınızdaki kişilere iyi anlatamamaktan doğan sebepler iyice kabuğunuza çekilmenize neden olabiliyor.

Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Meraklı ve diyalog yanlısı karakteriniz, bu sıralar karşılaşacağınız yaratıcı fikirlere önyargısız yaklaşabilmeniz halinde ileri boyutlarda kazanımlar getirebilir. Zamansız bulduğunuz konularda, birtakım gelişmelerle aceleci tavırlar içine girebilirsiniz. Bu tutum, ertelemeyi düşündüğünüz problemlerinizin çözümüne hız katacak.

Aşk Yaşamı : İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartılı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeyi önemser rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı.

İş Yaşamı : Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri gibi görünüyor. Yakında, hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, yeni yorgunluklar getirebilir.

Para Durumu: Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu yapmak zorunda değilsiniz. Yine sıkışık bir döneme hazırlanıyorsunuz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor.

Dikkat: Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için, bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir.
Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bazılarınız rotanızı değiştirebilirsiniz.. Amaçlarınızdaki değişimler sizi farklı ortamlara sürükleyecek. Yüksek enerjili hisleriniz nedeniyle önemli kapıları açacağınızı düşünerek, fevri davranışlar içinde olmamalısınız. Üstlerinizle ve patronlarınızla iyi geçinmeli, yanınızda çalıştırdığınız kişilerin haklarını korumalısınız.


Yay Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder