24 Nisan 2011 Pazar

Yengeç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Zaman alan uğraşlar sizi meşgul etmekte. Biraz organize olmalı, detaylı konulara da önem vermelisiniz. Sağlıkla ilgili temaların yaşanabileceği şartlar ise size biraz sorun yaratabilir. Gereksiz endişelere kapılmadan kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İlerleyen saatlerde ortaklaşa konular yanında ikili ilişkiler sizi farklı düşünceler içine itebilir.
Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tutkularınızın esiri olmaya devam etmeniz günden güne tükenmenize, asosyal bir kimliğe bürünmenize neden olabilir. Duygusal anlamda iletişim kurmakta zorlanıyorsunuz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.
Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak. Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var.

İş Yaşamı : Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

Para Durumu: Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi.

Dikkat: Duygusal tepkiler vereceğiniz bir sorunda, yanlış anlaşılmanıza neden olacaksınız.
Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Size bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Bu günlerde, kazalara karşı tedbiri elden bırakmamalısınız.


Yengeç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder