5 Mayıs 2011 Perşembe

Akrep Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

Mynet Nisan 2011 Aylık burç yorumu, , , , , Aylık Burç Yorumu, Susan Miller Mayıs 2011 Yorumu, , Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumları,

Akrep Burcu Mayıs 2011 burç analizi
2011 Mayıs ayı Akrep burcu yorumları
Mayıs 2011 de Akrep burcunu neler bekliyorAkrep Burcu Mayıs 2011

Akrep burçları, Geçmiş aylara oranla özelliklede yazın başmasını müjdeleyen bu aya çok büyük umutlarla ve belki de biraz duygusal bir ruh hali içinde giriyorsunuz. Tüm vaktinizi alan birisi ya da bir konu sizin için çok önemli olacak. Büyük bir işi sonlandırıyorya da bu konuda yeni haberler alıyor olabilirsiniz. Bütün bunların nedeni 2 Mayıs’ta burcunuz Akrep’te oluşan dolunay. Dolunayın görevi, kendinizi daha iyi anlamanıza ve hangi yüne doğru ilerlemeniz konusunda karar vermenize yardımcı olmaktır. Kendimizi, sevdiklerimizin gözleriyle gördüğümüz için, kendimiz hakkında birçok şeyi çoğunlukla bu şekilde öğreniriz. İşte bu da öyle bir an olabilir; bir anda kendiniz hakkında önemli bir şeyi keşfedebilirsiniz.

Size kendinizi keşfetmenizi sağlayan bu kişi ya da duruma, daha yakından bakabilmeyi zamanla öğrendiniz ve bunların dikkate alınacak değerde olup olmadığına da karar vermeniz gerekiyor. Zaman içinde, artan özgüveninizi dışa vuran bir aura oluşturdunuz. Geçmişte olduğu gibi diğer insanların fikirlerini olduğu şekilde kabul etmiyor ve diğerlerinin sizi tanımlamasına izin vermiyorsunuz. Bu dolunayla birlikte, içsel gücünüzün çekiciliği daha da artacak. Mayıs ayı başlarken zihninizde bu düşünceler yer alacak çünkü burcunuzda gerçekleşen dolunay gelecekte kendiniz adına neler isteyeceğinizi belirlemenizi isteyecek sevgili Akrep burçları. Bir partneriniz ya da sevdiğiniz kişi de aklınızda olabilir, çünkü sizi etkileyen şey bu kişiyi de derinden etkileyecek. Mayısın ilk haftasında Akrep burcunda oluşan bu dolunay birçok karmaşık mesajı da beraberinde getirecek.

Kariyeriniz ile ilgili düşünceleriniz varsa, Satürn ilk bakışta işleri imkansız hale getirecek, ta ki daha yakından bakana dek. Bu süre boyunca koruyucu meleğiniz olacak Uranüs hiç beklemediğiniz bir anda yardımınıza koşabilir. Bu yardım sizi temsil eden birilerinden avukat, yayıncı, danışman, menejer gibi ya da sevgiliniz veya eşinizden gelebilir.

Doğum gününüz 4 Kasım’daysa bu dolunayın etkisini en fazla siz hissedecek ve bundan yarar sağlayacaksınız. Mayıs ayında duygusal konularda işler yolunda görünüyor. Mars, geçtiğimiz ay özellikle de nisan sonunda olduğu gibi uç anlar olmaksızın aşk yaşamınızı renklendirmeye devam edecek. Hatta Mars’ın 1 ve 15 Mayıs tarihleri arasında getireceği bu göz alıcı anlardan hoşlanacaksınız. Mars ve Venüs güneş sistemimizin en seksi gezegenleri olarak bilinir, özellikle de bu ay olduğu gibi uyumlu burçlarda bir araya geldiklerinde! Venüs de 8 Mayıs’tan, 5 Haziran’a kadar burcunuzla dost Yengeç burcunda parıldayacak, ne şanslısınız! Bu da demek oluyor ki, cazibe gezegeni Venüs, Mars’ın gerçek aşk evi olan beşinci evinizdeki Balık burcundan ayrılmasından sonra bile sizin için çalışmaya devam edecek. Zodyağın tüm burçları arasında aşk konusunda en iyi açıları siz alacaksınız, sevgili Akrep burçları! Bunun da ötesinde 16 Mayıs’ta evlilik evinizde bir yeniay oluşacak.

Akrep Burcu Mayıs 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder