5 Mayıs 2011 Perşembe

İkizler Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konulardaki belirsizlikler sizi mutsuz ve çaresiz kılmakta. Alacağınız kararların sizi yanıltabileceği gibi bazı kayıpları beraberinde getirecektir. Biraz beklemede almanızda yarar var. Tamamlanması gereken işleri ele almak faydalı olacak. Aynı zamanda arkadaşlıkların getirdiği pozitif yenilenmeler size ihtiyacınız olan moral ve gücü verecek.

İkizler burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Beklediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden maddi destek göreceksiniz. Bu durum sizi mutlu edecek. Tanışacağınız kişiyle duygusal birliktelik yaşayabilirsiniz. Talih oyunlarından uzak durmaya çalışın.
İkizler burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün, birinci dereceden sorunlarınızda elemeler yapacağınız olumlu gelişmeler var. Sabırlı bekleyişinizin karşılığını alacaksınız. Yakınlarınızdan birisinin iş yaşamıyla ilgili yeni düşünceleri ilginizi çekecek. Konuyla ilgili birtakım etütler ve eğilimler içine girebilirsiniz. İlginç bir konuda çeşitlilik gösteren önerilerinizi netleştirme ihtiyacına gireceksiniz.

Aşk Yaşamı : Heyecanınız ilk günkü gibi devam ediyor. Böyle bir ilişkiyi yakalamış olmaktan çok hoşnut görünüyorsunuz. Bugünü birlikte geçirme planlarınız tek taraflı değil.

İş Yaşamı : Son günlerde üst üste gelen yenilikler sizi şaşırtmıyor. Her yeni duruma başarıyla ayak uyduruyorsunuz. Önümüzdeki günlerde kendinize güveninizi testten geçireceğiniz gelişmeler var.

Para Durumu: Durumun yakında düzeleceğini düşünüyorsunuz, ama her defasında ummadığınız bir harcama bütçenizi etkiliyor. Bir para tartışmasında seviyeyi koruma çabalarınız olacak.

Dikkat: Belli bir mesafeyi korumaya çalışırken, kolay güven duyduğunuz beraberlikleriniz var. Bu tür ilişkilerinizde birtakım güven sınırlamaları yapmanız gerekiyor.
İkizler burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal ilişkilerinize renklilik ve farklılık getiriyor. Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinizi ispat etme konusunda ilişkilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.

İkizler Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder