5 Mayıs 2011 Perşembe

Koç Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün biraz dikkatli olmanız gerekecek. Parasal konularda yaşadığınız güvenle risk alabilirsiniz. Özellikle aşırı harcamalar ve güzelliklere gidebilecek kaynaklar sizi zorlayacaktır. Biraz çaba göstermeli yeteneklerinizi kazanca çevirme fırsatını kullanmalısınız. Başkalarından destek arayışından vazgeçmeli, birikimlerinizi uzun vadeli düşünmelisiniz.

Koç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kararsızlığınız yüzünden oldukça tatsız bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizce çok önemli sandığınız bazı fikirleriniz yüzünden çevrenizden olumsuz tepki alabilirsiniz. Maddi sıkıntılar uzun süre devam etmeyecek.
Koç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu sıralar duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz. Gizlilik gerektirdiğini düşündüğünüz konular, çok yakında gündeminizden çıkacak. Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin belli kararları öne alma aceleciliği var. Onun ısrarlarına fazla direnemeyebilirsiniz. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünmekte çok haklı.

İş Yaşamı : İş ortamınızda uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir. Bir iş bağlantınızla ilgili barındırdığınız endişelerde haklılıklar görünüyor.

Para Durumu: Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonraki ödemelerde size kolaylıklar sağlayacak. Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir.

Dikkat: Yeni başlangıçlarda beklentilerinizi sınırlandırmanızda fayda var. İyimser duygularla yaptığınız abartılı değerlendirmeler, bugünlerde size üzüntüler yaşatabilir.
Koç burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

Koç Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder