7 Mayıs 2011 Cumartesi

Yay Burcu 07 Mayıs 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 07 Mayıs 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 07 Mayıs 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konuların ve ilişkilerin yeni şekil aldığı dönem. Süregelen planlarınızı ilerletmek üzere yeni kararlar almaktasınız. Ancak ortak bir yol bulmak biraz da başlarının yönlendirmesi ile olacaktır. Yolunda gitmeyen işleri şu dönem bitirmeniz kolay değil. İkili ilişkilerin üzerinizde kurduğu duygusal baskı ise kontrol edilemeyen sonuçlar getirebilir. Bugün daha özenli olmalısınız.

Yay burcu nun 07 Mayıs 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Genellikle olumlu kararlar alma özelliğiniz sayesinde ileriye dönük oluşacak riskli durumların şimdiden önüne geçiyorsunuz. Yeni bir ekip oluşturmak için kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. Aşkta hareket yok.
Yay burcu nun 07 Mayıs 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi özellikle sakındığınız bir oluşum, bu günlerde ısrarcılığını arttırabilir. Bununla ilgili fikir alışverişlerinden yararlar görebilirsiniz. Sevecen yaklaşımlarınız, önümüzdeki günlerde yeni dostluklar getirecek. Tutarlı bulduğunuz ilişkilerde girişken kişiliklerin olumlu anlamda yönlendirmeleri olacak. Bu konuda istekli görüneceğiniz etkilenmeler söz konusu.

Aşk Yaşamı : Sakin, dingin günler yakında. Arkadaş çevrenizdeki olumlu yaklaşımlardan etkileneceksiniz. İlişkinizde ikinizin de yıprandığı tartışmalar, elle tutulur nedenlere bağlı değil.

İş Yaşamı : Bugün etkileneceğiniz kişiler, sizi özgün düşüncelerinizle ilgili olarak umutlandırabilir. İlişkilerde duyarlısınız. İş ortamınızdaki kişisel sorunlar sizi çok fazla etkiliyor.

Para Durumu: Akraba ilişkilerinizde para amaçlı yakınlaşmalar, bugünlerde canınızı sıkabilir. Yeni arayışlara ihtiyacınız var. Bütçenizdeki dengesizlikleri yerine oturtmanız gerekiyor.

Dikkat: Aşk hayatınızda gerçekçilik, bu ilişkinin kaldıramayacağı kadar ön planda. Biraz daha duygusal davranışlara girmeli ve partnerinizin bu sıralar sergileyeceği anlamlı yaklaşımların karşılığını vermelisiniz.
Yay burcu nun 07 Mayıs 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddesel katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım, onları rahatlatacaktır.

Yay Burcu 07 Mayıs 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder