24 Haziran 2011 Cuma

Akrep Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konular sizi yeterince meşgul etti. Artık planlarınız ve günlük işlerinizi şimdiden yapmalısınız. İlerleyen saatlerde temponuz yükseliyor. Size daha fazla iş ve sorumluluk getiren konularla ilgilenmeniz gerekecek. Zira kararlı davranmanız gereken işler ve iş ilişkilerinin getireceği duygusal gerginlikler var.

Akrep burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatınızı değiştirecek önemli bir gelişme yaşamayabilirsiniz. Ama bu durum şanslı olmanızı değiştirmiyor. Neye el atsanız başarılı oluyorsunuz. Sevdiğiniz insandan güzel bir he-diye alabilirsiniz.

Akrep burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde iç huzurunuza ayak uyduramayanlardan hızla uzaklaşmak isteyeceksiniz. Bu, bazı arkadaşlarınızın eleştirilerine neden olabilir. Mütevazi olduğunuz için elinizdekilerin değerini iyi biliyorsunuz. İş ve aşk yaşamınızdaki huzura ailenizle kurduğunuz problemsiz ilişki de eklenince, kendinizi şanslı görmeniz çok anlaşılır bir şey oluyor.

Aşk Yaşamı : Bugün haberleşebilirsiniz, ama görüşmeniz pek mümkün değil. Yakın çevrenizin ilişkinize verdiği onayı artı bir zenginlik olarak görüyorsunuz. Kalıcı beraberliği adımlamanız için, taşlar döşenmiş görünüyor.

İş Yaşamı : Yapılmış bazı vaatler, önümüzdeki günler içinde gerçekleşebilir. Bir iş arkadaşınızla yakaladığınız uyum ikinizin de başarısına başarı katıyor. Umutlarınızı yeşertecek haberleriniz var.

Para Durumu: Bugünlerde bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız. Çok karlı bir alış verişin eşiğindesiniz. Bu alış verişle ilgili barındırdığınız çeşitli kaygıları tek başınıza yok edemeyebilirsiniz.

Dikkat: Ona onunla ilgili gerçekleri söylemekten kaçınmamalısınız. Gerçekler acı da olsa onun gerçekleri. Bu gizlilikte onu mu, kendinizi mi sakınıyorsunuz, bunu iyi düşünmeniz gerekiyor.

Akrep burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde dinlenmeye vakit ayırmalısınız. Sinir sisteminiz biraz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.


Akrep Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder