28 Haziran 2011 Salı

Akrep Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İkili ilişkiler ve ortaklıklar sizi olumlu yönde etkilemeye başlıyor. Son derece olumlu olacak bu dönem şanslı ve destekleyici etkiler altındasınız. Yenilenmeler ve süregelen ortaklıklarda genişlemeler hayata geçiyor. Güvene olan ihtiyacınız ikili ilişkileri içine alacak şekilde yaşanabilir. Ortağın maddi konuları sizi yakından meşgul etmeye başlayacak.

Akrep burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Suçluluk hissiyle hareket etmeniz sizi maddi kayıplara uğratıyor. Sevdiğiniz insanla bir küs bir barışık olmanız ilişkilerinizin dengesiz bir hal almasına neden oluyor. Yeni projeniz size para kazandıracak.
Akrep burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın bir zamanda size yakınlık gösteren birine karşı gösterdiğiniz soğukluktan bugün pişmanlık duyacak, bunu onarmaya çalışacaksınız. Bu tavrı soğuk ve mesafeli olduğunuz için değil, ince eleyip sık dokuduğunuz için gösterdiğinizin farkında değil. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine girebilirsiniz. Sonuç, umutlu görünüyor.

Aşk Yaşamı : çoktan kapattığınızı sandığınız bir defterin sayfaları tekrar açılabilir. Ortak bir dostunuz eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız halde etkilenebilirsiniz. Bugünlerde yeniden bir yakınlaşma olabilir.

İş Yaşamı : Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişme iş veriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Bu fırsatı değerlendirirseniz, sorun çözülecek gibi gözüküyor.

Para Durumu: Kendinizden çok başkaları için para harcama huyunuz takdir ediliyor ama sonunda sıkıntı çeken siz oluyorsunuz. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz sizi maddi olarak sarsabilir.

Dikkat: Sık sık karşılaştığınız bir durum bugün yine başınıza gelebilir. Mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz. Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı.
Akrep burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini benimsemek zorunda değilsiniz. Fakat siz, tüm enerjinizi onları ikna etmek için kullanmakla hata yapabilirsiniz. Olayları karşıdan seyrederek, zamanlama konusunda acele etmemelisiniz. Bugün, öğleden sonra enerjiniz daha da yükselecek. Tereddütleriniz konusunda haklı nedenleriniz var.


Akrep Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder