28 Haziran 2011 Salı

Akrep Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi duygusal açıdan zorlayabilecek etkiler altındasınız. Eşle olan yakın ilişkilerde ifade edilemeyen kızgınlıklar yıpratıcı olabilir. Ortalıkların finansal yanı ise dikkatli olmayı gerektiriyor. Ortak harcamaların artabileceği gelişmeler öne çıkacak. Ortağın para durumu sizi fazlasıyla meşgul ederken, başkalarının imkanlarından yararlanma şansınız pek görünmüyor.
Akrep burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tutkularınızın esiri olmaya devam etmeniz günden güne tükenmenize, asosyal bir kimliğe bürünmenize neden olabilir. Hayata daha ciddi bakmayı deneyin. Sağlıklı yaşam için yeniden spora başlayın.
Akrep burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi dinleme günleriniz yeniden geri geliyor gibi. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde yine evhamlarınızı harekete geçirebilir. Yakın bir arkadaşınızın aşk beraberliğini nezaketsiz bir tavırla bitirmesi, sizi şu günler içinde o arkadaşınızla bir hesaplaşmaya itecek. Onun aşk aşkı ifadesiyle ilişkisi arasındaki çelişki sizi hayrete düşürebilecek.

Aşk Yaşamı : Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla bir dengeye oturtamayacaksınız gibi görünüyor. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

İş Yaşamı : Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler öğrenebilirsiniz. Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz olabilir.

Para Durumu: Birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçen paranın sizde yarattığı eziklik hiç de anlamlı görünmüyor. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz.

Dikkat: Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak
Akrep burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün çevresel koşullarınızı iyice analiz etmenizde fayda var. Renginize ve duygularınıza hitap eden kişilerle görüştüğünüz zaman enerjiniz çok daha güçlü oluyor. Çalışma hayatınızın temposunun yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Olayları akışına bırakmak yerine denetimi elinizde tutmak istiyor ve gün içinde başarılı çalışmalar sergiliyorsunuz.


Akrep Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder