30 Haziran 2011 Perşembe

Akrep Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Anlaşmaların, ortaklaşa konuların üzerinizde baskı kurması söz konusu. Dışsal koşulların yarattığı mücadele karşısında sabırlı olmalısınız. Zira parasal destekler aradığınız bu dönem kendi kaynaklarınızı korumanız şart. Ortağınızın maddi konular ya da mirasa konularda ise yenilenmeler söz konusu. Ancak kafanızdaki ikilikler huzursuzluk yaşatabilir.
Akrep burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size benzer yönleri olan ama farklı özelliklere sahip insanları itici bulmayın. Bu kişilerin deneyimlerinden faydalanın. Kaprisli insanlardan uzak durmalısınız. Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.
Akrep burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statü içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor. Sorumluluklarınızın koruma altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da, daha dar alanda, daha güvenli, daha sevgili oyunlara yönelmemeniz için de bir gerekçe değil.

Aşk Yaşamı : Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz. Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi, dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz.

İş Yaşamı : Sağlıklı ilişkiler, sağlıklı iş ortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizinde elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor. Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek.

Para Durumu: Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Bir saatte sorumsuzca harcadığınızı, iki saatte güç koşullarda kazanırken hiç gocunmuyorsunuz. Koruma altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınız, çok memnun görünmüyor.

Dikkat: Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor. Genel anlamdaki boşluğunuzu, öyle görülüyor ki, oradan doldurmak zorunda kalacaksınız.
Akrep burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Satürn karşıt evinizde yer alırken, sosyal ve ortaklık ilişkilerinde inatçı bir tavır sergilemeyi tercih ediyorsunuz..İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir.


Akrep Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder