26 Haziran 2011 Pazar

Aslan Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Aslan burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni projenizi hayata geçirmek için maddi destek verecek ortaklar bulmalısınız. Eşinize güzel süprizler yapmak için para gücünüzün biraz üstüne çıkmalısınız. Sevdiğiniz kişinin ailesiyle aranızı düzeltin.
Aslan burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltebilir. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor.

İş Yaşamı : Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave bir iş arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Para Durumu: Bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilirsiniz.

Dikkat: Çözüm üretme beceriniz, önünüzden sorunları eksik etmiyor. Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi.

Aslan burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal kişiliğinizi sağlamlaştıran ve gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Olası sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız.


Aslan Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder