30 Haziran 2011 Perşembe

Balık Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Eve ve aileye ilişin gelişmeler yorucu şartlar getirmekte. Özel hayatınız ya da yakınlarla ilişkileriniz sizi oldukça huzursuz ederken, evle ilgili harcamalarda beklenmedik artışlar olabilir. Bu nedenle elinizdeki kaynakları daha bilinçli kullanmalısınız. Biraz kendi iç sesinizi dinlemek ve yalnız kalmak stres yaratan olaylardan uzaklaşmanızı sağlayacaktır.

Balık burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tarafsız kalmanız gereken pozisyonlarda objektifliğinizi koruyamayarak duygusal biçimde yakın olduğunuz insanların lehine kararlar veriyorsunuz. Bu durum adil olma özelliğinizi zedeliyor. Maddi geliriniz hızla artıyor.
Balık burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu sevinci ve coşkuyu yeterince hissedemiyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştiriyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız.

Aşk Yaşamı : Ona çok ısrarcı davranıyor, onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar.

İş Yaşamı : İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Para Durumu: Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Dikkat: Arada bir sergilediğiniz edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmayabiliyor, bazı insanların etkisinde kalabiliyorsunuz.
Balık burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat korkularınızı yenmelisiniz. Detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz.


Balık Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder