26 Haziran 2011 Pazar

Başak Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Başak burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kalıplardan çıkarak orijinal fikir ve tasarılar geliştirirseniz hem takdir toplayacak hem de kârlı bir getiri elde edeceksiniz. Mesai arkadaşlarınızla olan uyumunuz takdirle karşılanıyor. Sağlığınız için spor yapmalısınız.
Başak burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjisiyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların geçici ve çok sudan şeyler olduğuna, insanların üzülmek için gerekçeler aradıklarına inanıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. İş yaşamı : Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz bir iş yaşamı sunabiliyor.

Para Durumu: . Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde. Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu

Dikkat: Dış görünüş, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görülmemeli. Yapmacık davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor olabilir
Başak burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tutkular ve kıskançlıkların yoğun olduğu gün içinde ilişkilerinizde dikkatli davranmak zorundasınız. Bu günlerde, risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın.


Başak Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder