24 Haziran 2011 Cuma

Boğa Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hazırlık ve bekleme süreci içindesiniz. Kendinizi yıpratabileceğiniz konuları, bazı korkuları geri planda bırakmaya bakmalısınız. Kendi kendinizi kısıtlamanın getireceği endişeler sorun yaratabilir. Geçmişle ilgili pek çok meselenin aydınlanabileceği şartlar size umut verecektir. Bazı fedakarlıklar yanında, tamamlanması gerekli konular öne çıkacak.

Boğa burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşadığınız hislerin ne olduğunu bilmeden gönül ilişkinizin gidebildiğe yere kadar sürmesi taraftarısınız. Bu tutumunuz karşınızdaki kişiye saygısızlık olur. Size dost gibi görünen kişilerden uzak durun.

Boğa burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlığı, bu zor dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : O sizi, sizin onu sevdiğinizden daha çok sevdiğini düşünüyor. Bu tespitinde haksız da sayılmaz. Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz.

İş Yaşamı : İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz.

Para Durumu: Bugün çok sevineceğiniz bir para haberi alabilirsiniz. Küçük bir meblağ ama sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir.

Dikkat: Hiç kimsenin desteklemediği bir gönül ilişkisini bir tek siz onaylıyorsunuz. Onlar sizi çok takdir ediyor ama bu konuda başkalarından eleştiri alabilirsiniz


Boğa Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder