24 Haziran 2011 Cuma

İkizler Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatının getirdiği uğraşlar grup çalışmalarında devam edecek. İşlerinizi tamamlamalı, ilerleyen saatlere hazırlanmalısınız. Yeni organizasyonlar ve içerikleri bazı yenilenmeler getirebilir. Aynı zamanda değişik kişilerle arkadaşlıklar kurma şansınız size heyecan verecek. İçinde bulunduğunuz gruplarda farklı konular ve kişiler hayatınıza yer alabilir.
İkizler burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı yanılgısına düşebilirsiniz. Onunla biraraya gelerek sorunlarınızı tartışın. Yeni bir yatırım yapmak şu an için macera olabilir. Bunun için biraz daha beklemeniz gerekiyor.
İkizler burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Hepsi küçük projeler, ama yine de yaşamınızı doldurabiliyor. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakım iş birlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyor, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor..Bugün yine bu davranışınız gündeme gelebilir.

Aşk Yaşamı : Bugün elinize onun gönlünü almanız için bir fırsat geçecek. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir. Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor.

İş Yaşamı : Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Para Durumu: Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak. Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılabilir.

Dikkat: Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir.
İkizler burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. . Bugün, etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısını araştırmalı ve gerekli müdahaleyi göstermelisiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz.


İkizler Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder