25 Haziran 2011 Cumartesi

İkizler Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.
İkizler burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Karşınızdaki kişileri anlamak için farklı ve zor metotlar yerine onların ruhuna hitap eden bir üslup denemeniz gerekiyor. Size yaklaşmaya çalışanlara karşı biraz daha anlayışlı olun. Maddi kayıp-larınız artıyor.
İkizler burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor, çok çeşitlilikler sergileyebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme var. Bu gelişmeyi bekliyor olmanıza rağmen, biraz şaşırabilirsiniz. İşlek zekanız size yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz.

Aşk Yaşamı : Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor.

İş Yaşamı : Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıkları iş dünyasının kurallarından sayamıyorsunuz.

Para Durumu: Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor. Bu yanlış gözlemle paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşmayı biliyorsunuz.

Dikkat: Gerginliklerin etki alanının biraz da olsa uzağında kalmayı becerebilmelisiniz. Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemelisiniz.

İkizler burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çok gezerek bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizi farkındasınız. Fakat bugün, dağılabilir ve çevrenize ters düşebilirsiniz. Umursamaz tavırlarınızla, çevrenize meydan okumaktan vazgeçmelisiniz.


İkizler Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder