24 Haziran 2011 Cuma

Koç Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay artık size rahat ve iyimser zamanlar getirecek. Dikkat çekici olmanın verdiği güvenle ilerleyebilirsiniz. Risk almak, yeni başlangıçlar yapmak birinci önceliğiniz . Yenilikleri hayatınıza katabilmekte oldukça başarılısınız. Ancak ani çıkışlar ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Ben merkezci yanlarınızı bu dönem kontrol etmelisiniz.

Koç burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok önemli kararları kendiniz almanız gerekirken yakın akrabalarınız sizi etkileyebilir. Onları bu tutumlardan vazgeçirin. Yaptığınız yatırımların getiri sağlamaması yüzünden ekonomik sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Koç burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk yaşıyorsunuz. Ne yapsanız size yetmiyor. Oysa son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamınız var. Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Elinizdekileri bir bir düşünüp, kaybettiğinizde neler olacağını bir gözden geçirin. Bugün size sahip olduklarınızın değeri hatırlatılabilir.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde çizdiğiniz sınır, onun istediklerini gerçekleştirmesini engelliyor. Sizi daha çok aramak, sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Bunu dile getirmekten çekiniyor. Akşama doğur onunla haberleşebilirsiniz.

İş Yaşamı : Bugün bir iş yolculuğuna çıkacağınıza dair bir haber alabilirsiniz. Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yer daha önce görmediğiniz bir yer olduğu için sizi heyecanlandıracak.

Para Durumu: Parayı önemsemediğiniz için çoğu zaman cebinizde kaç para var bilmiyorsunuz. Bugün bütçenizin üzerinde bir harcamayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Karar vermeden önce bütçenizi gözden geçirmelisiniz.

Dikkat: Size yapılan uyarıları dikkate alır, üzerine düşünürseniz, ruh haliniz değişebilir.


Koç Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder