28 Haziran 2011 Salı

Koç Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konuları daha çok önemseyeceğiniz, yeni arayışlara gireceğiniz şartlar içindesiniz. Elinizdeki kaynakları tutmak ve yatırım odaklı kararlar almak açısından şansı olacaksınız. Ancak riskten uzak durmalı, aşırı, iyimser olmaktan kaçınmalısınız. Geçmişten beklediğiniz paralarda ise olumlu ilerlemeler var. İş hayatında edindiğiniz tecrübeler size ek kazançlar getirecek.

Koç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgileriniz son derece güçlenecektir. Böylece çevrenizdeki insanların ruh hallerini kolaylıkla anlayabileceksiniz. Parasal konulardaki dengesizlik canınızı sıkıyor. Sağlıkla ilgili sorunlarınızı ihmal etmeyin.
Koç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın çevreniz, bugün size üstlenmek istemediğiniz bir rolü verebilir, siz de bu rolü oynamak zorunda kalabilirsiniz. Pek çok kişiyi ilgilendiren bir tartışmanın merkezine sizi koyabilir, sorunu sizin çözmenizi isteyebilirler. Objektif ve kararlı özelliğinizle bu zor durumun üstesinden gelebilirsiniz. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün sizi olan ilgisini gösterebilir. Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz.

İş Yaşamı : İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Para Durumu: Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Çünkü beklediğiniz kişinin size söylediğinden daha büyük bir sıkıntısı var. Bir süre bu alacağınızdan umudunuzu kesin.

Dikkat: Bir arkadaşınızın beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Onun değişmesi için uyarıyorsunuz. Bugün bu konuyu açmamaya çalışın. Patlamaya hazır gibi gözüküyor.
Koç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi enerjik hissedebileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki olaylara isteseniz de kayıtsız kalamayacaksınız. Sosyal yaşamınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklememelisiniz. Bu gün Ay ikizlerde ilerliyor ve çevre ilişkilerinizi etkiliyor, isteklerinizde yoğunluk artışı gözlenecek.


Koç Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder