30 Haziran 2011 Perşembe

Koç Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatınıza giren hareket ve iletişim sizi canlı kılıyor. Süregelen planlarınızı ilerletmek için kararlı olmanız gerekiyor. Zira eğitim çalışmalarınızda stres yaratan gelişmeler hızlanabilir. Oysa ki bu konuda daha fazla çaba göstermek ve ilerlemek durumundasınız. Kardeşler ya da yakınlarla ilişkilerde ise bazı sorunlar var. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Koç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Projelerinizi değerlendirmek için yoğun çaba gösteriyor, bu amaçla sunumlar için yoğun görüşme trafiğinde oluyorsunuz. Hedeflediğiniz başarı için çaba ve sabır gerekiyor. Maddi borçlarınızı en aza indirin.
Koç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

Aşk Yaşamı : Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

İş Yaşamı : Pazar gününüzü evdeki işlerle uğraşarak geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat akşama doğru dinlenme fırsatı bulacaksınız. Zaten bu haftaya bakılacak olursa buna çok da ihtiyacınız var.

Para Durumu: Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

Dikkat: İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.
Koç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir gün içindesiniz. Sezgisel yeteneğinizi iyi bilenler için, bu durum korkutucu olabilir. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Çevresel koşullarınızı doğru algılamalısınız.


Koç Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder