28 Haziran 2011 Salı

Oğlak Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün yeni sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. Her zamanki gibi disiplinli olmaya çalışmalısınız. Tamamlanması gereken işlere yenilerini eklemek zorunda kalmanız yorgunluklara sebep olacaktır. Eksiklerinizi tamamlamanız gereken bu dönen iş ilişkileri zorlayıcı olabilir. Biraz sakin olmalı, duygusal tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Oğlak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Samimi ilişkiler kurarak çevrenize güven aşılıyorsunuz. Herkes en ufak sorununu bile size aktarıyor. Ancak bu durum ileride psikolojik dengenizin bozulmasına neden olabilir. Aşkta hiçbir hareketlilik yok.
Oğlak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Ayrıntı diyerek kenara attığınız birçok şeyi, sonradan ele almanız gerekiyor. Bugün bunun çok çarpıcı bir örneğini yaşayabilirsiniz. Sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerjik biri olduğunuz izlenimi veriyor. Karamsarlık arada bir sizin de hakkınız olabilir.

Aşk Yaşamı : Duygusal olduğunuz kadar akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir tabloda, ama mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu sizden öğrenmeye çalışan dostlarınız var.

İş Yaşamı : Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para Durumu: Para konularında kendinize tam yetki vermişsiniz. Bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Ama böyle bir denetim bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Bu sevgiliniz için de geçerli olabilir.

Dikkat: Hala yüzeysel olduğunu iddia ettiğiniz bir probleminizde, tamamen ektiklerinizi biçiyorsunuz. Sorunun hiç de yüzeysel olmadığını fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız ilk adım olabilir
Oğlak burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün. Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz.Ağır yiyeceklerden uzak kalmalısınız.


Oğlak Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder