25 Haziran 2011 Cumartesi

Terazi Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yoğun iş temposuna girdiniz. Bu sayede hayallerinizi gerçekleştirecek maddi kazancı elde edebileceksiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Bugün duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdekilere yardım edin.
Terazi burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakında hoş bir sevinciniz var.

Aşk Yaşamı : Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Tam anlamıyla bir iş insanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacak iş ilişkileriniz var. Ama yine de iş hayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Para Durumu: Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz.

Dikkat: Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir.

Terazi burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Hiçbir şekilde dengeleriniz bozmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişiler tavırlarınızdan etkilenebilirler. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapacağınız işbirliği sayesinde, önemli aşamalar kaydedeceksiniz.


Terazi Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder