26 Haziran 2011 Pazar

Terazi Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında kurduğunuz düzenin bozulup çökmemesi için halefinizi iyi seçmeli, kontrolü elinizde tutmalısınız. Alerji duyduğunuz gıdalardan uzak durmalısınız. Kredi başvurunuza yakında cevap gelecek.

Terazi burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Umutlarınızı paylaşmak isteyenler olabilir. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz

Aşk Yaşamı : Aşkı birtakım mecburiyetlerle çevrelemeniz partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

İş Yaşamı : Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz bir iş gezisiyle son bulacak.

Para Durumu: Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Dikkat: Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir
Terazi burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızla mantık arasında dengeli yaşamaktan yanasınız. Bugün sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecekledir. İlginç ve hoş kişiler yaşamlarına girebilir. Karşı cinsin ilgilerini çekecekleri bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.


Terazi Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder