28 Haziran 2011 Salı

Terazi Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi geliştirebileceğiniz pek çok konu hayatınıza girmekte. Birden fazla ilgi alanı ve yeni bir eğitim programı sizi hareketli kılacaktır. Yabancılarla olan ilişkiler açısından ise olumlu bir dönem. Destek almak, eğitim hayatınızla ilgili düşüncelerinizi yenilemek üzere harekete geçeceksiniz. Değişik görüşlere karşı daha esnek olmanızda yarar var.

Terazi burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Üst düzey yetkililerle geliştirdiğiniz diyaloglar mesleki olarak bulunduğunuz konumun sağlamlaşmasına destek olacaktır. Aleyhinize yapılan söylentiler de bu şekilde geçerliliğini tamamen yitirecek.
Terazi burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlara banko oynamanızı gerektirmemeli. Bazı veriler olmadan yargılara varabiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin karakteristik özelliklerine savaş açmış gibisiniz. Onun duygularını fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor. Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilirsiniz

İş Yaşamı : Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz. Yorucu bir iş haftası sizi bekliyor; hafta sonunu dinlenerek geçirmeye çalışın.

Para Durumu: Bugünlerde duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir. Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, bu gözle bakmanız gerekiyor.

Dikkat: İkinci hatta üçüncü dereceden ilgilisi olduğunuz konularda, esas kişilerden fazla sorumluluk hissi duyabiliyorsunuz. Onların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlığınız, bundan olabilir.

Terazi burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün Ay’ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. .Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı farklı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Önemli karar aşamasında olmanız rağmen olayları bekletmenizde fayda var. İnceleyerek ve araştırarak sonuca gitmelisiniz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız.


Terazi Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder