30 Haziran 2011 Perşembe

Terazi Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde düşüncelerinizi başarılı biçimde ortaya koyabileceğiniz ve ufuklarınızı genişletebileceğiniz imkanlar var. Yolculuklar, iş açısından sizi oyalayan ancak kararlı kılan gelişmelere odaklanabilirsiniz. Yabancılarla iletişim ve haberleşme temaları bazı aksaklıklar getirebilir. Hukuki konularda sizi harekete geçiren akıcı gelişmeler olacak.

Terazi burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında kurduğunuz düzenin bozulup çökmemesi için halefinizi iyi seçmeli, kontrolü elinizden bırakmamalısınız. Mesai arkadaşlarınızla uyum içinde olmanız takdirle izleniyor. Aşkta hareketlilik yok.
Terazi burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor.

Aşk Yaşamı : Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş Yaşamı : İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız iş başvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Para Durumu: Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Dikkat: Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.
Terazi burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek. Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınız renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda, sezgiye davranan bir duygusal gelişme söz konusu.


Terazi Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder