30 Haziran 2011 Perşembe

Yay Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklıklarınızda değişen koşullar söz konusu. Diyaloglar ve anlaşmaların hareketleneceği bu dönem dikkatli olmalısınız. Başkalarından duyacağınız düşüncelere kulak vermeniz olası gerginlikleri en aza indirecektir. Ancak önerileri kendi süzgecinizden geçirmenizde fayda var. Evliliğinizle ilgili gelişmelerin öne çıkacağı bu günleri sakin geçirmelisiniz.

Yay burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ticari riskler almak için uygun bir günde değil. Mesleğinizde size ışık tutacak gelişmeleri izledikten sonra stratejinizi belirleyin. Duygularınızın tamamen köreldiği, yalnız yaşama isteğinizin arttığı bir dönemdesiniz.
Yay burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları hissini uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz.

Aşk Yaşamı : İlişkinizi önsezilerinize bağlı olarak yaşıyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafa düşünme şansı bile vermiyorsunuz.

İş Yaşamı : İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız gibi görünüyor.

Para Durumu: Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz.

Dikkat: Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek. Bu alakadan memnun olmak için aceleci davranmamanızda yarar olabilir.
Yay burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz.


Yay Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder