28 Haziran 2011 Salı

Yengeç Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni görüşler ortaya koyabilir, önemli fırsatlara yakın durabilirsiniz. Zira sosyal çevrenizde genişleme yaşayacağınız imkanlar bulacaksınız. Hayatınıza yeni giren temalar, farklı dostluklar dikkat çekici sonuçlar getirecektir. Özellikle geleceğe yönelik planlarınızı yenileme şansı doğacaktır. Yeni gruplar ve örgütlenmeler içinde yer alabilirsiniz.
Yengeç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde her şeye muhalif bir tavır içinde olmanız başta sizi destekleyenleri hayal kırıklığına uğratıyor. Görev verdiğiniz insanlara güvenip onları desteklemek size başarı getireceği gerçeğini unutmayın.
Yengeç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, çok yoğun geçen bir günün kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bu davet sırasında bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyecek

Aşk Yaşamı : İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli bir buluşmaya hazırlıklı olun.

İş Yaşamı : Becerikli ve yeteneklisiniz, kariyerinizi hak ederek yükseltiyorsunuz. Tek sorununuz iş yerinde kollamak zorunda kaldığınız arkadaşınız. Herkes onun açığını kapamak için elinden geleni yapıyor ama düzelmemekte kararlı.

Para Durumu: Parayla ilgili savruk tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz

Dikkat: Bir arkadaşınızın size ait sırları başkasıyla paylaştığını öğrenip sinirlenebilirsiniz. Onu uyarmanız yerinde olacak.
Yengeç burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İşinize göstereceğiniz ilgi sizi olumlu yönde geliştirirken, bilmediğiniz konularda da bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Maddi konularda kendinizi güçlü hissettiğiniz zaman, atılımlarınızda daha cesur davranıyorsunuz. Bugün, şansınızı istediğiniz kadar zorlayabilirsiniz. Değişimlerin artılarını siz de göreceksiniz. Ufkunuzun vizyonu değişiyor.


Yengeç Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder