30 Haziran 2011 Perşembe

Yengeç Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bazı huzursuzluklar sizi yıpratmaya devam ediyor. Kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz bu dönem yanlış yönlere gitme riskiniz var. Kafanızda ikilem yaratan konuları beklemeye almalı ve elinizdeki işlere yönelmelisiniz. Zira ruh sağlığınızın zorlandığı zamanlar söz konusu. Neyse ki işle ilgili takım çalışmaları size aradığınız paylaşımları getirmekte.
Yengeç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yatırımlar için birkaç gün daha beklemeniz yararınıza olacaktır. Büyük bir projenizi finanse etmek için gerekli desteği bugün bulacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle yaşadığınız gereksiz tartışmalara artık son verin.
Yengeç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kolay kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

Aşk Yaşamı : Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, sürprizlere açık görünüyor. Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü.

İş Yaşamı : Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi, iş ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Para Durumu: Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Dikkat: Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. Duygularının yanılsama olduğunu düşünerek, belki de siz bir yanılsama içindesinizdir.
Yengeç burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda farklı davranıyor ve olaylara keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz. Bugün, yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.


Yengeç Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder