30 Haziran 2011 Perşembe

Yengeç burcu temmuz 2011 aylık burç yorumları

Bu senin doğum ayın ve sen bunun mutlu ve özel geçmesini istiyorsun..Öyle de olacak! 26 Haziran tutulması gerçekleşti ve bu karşımıza çıkacak olan iki tutulmadan daha duygusal olanıydı..Eğer doğum günün 26 Haziran’a yakın bir tarihe düşüyorsa, bu tutulma iki tutulma içinde senin için daha önemli olanıydı ve yakın ilişkine vurgu yaptı..Şayet geçen ay herhangi bir gelişme farkedemediysen, bu ay 25 Temmuz’da (+,- 4 gün)kişisel ya da iş yaşamınla ilgili gelişmelere tanıklık edebilirsin..
Sıradaki tutulma, yeni ay, Yengeç’e 11 Temmuz’da varacak ve tümüyle yeni bir kişisel dönemi başlatacak senin için; kendini ve yeteneklerini yeni bir açıdan görmeni sağlayacak bir dönemi..Bu aralar, bir kapı açılacak ve sana nefes aldıracak o seyreltik havadan tam da biraz daha beklerken sen, daha da iyisini getirecek hayat sana..

Bu ay senin için oldukça faal geçecek! Doğum günün 11 Temmuz’un ne kadar yakınına düşüyorsa bu etkileri o denli güçlü yaşayacaksın..Gelecek altı ay içersinde, hayatının oldukça dramatik biçimde değiştiğini görebilirsin fakat zaten zamanı gelmişti – daha büyük mücadelelere hazırsın..

26 Haziran’daki geçen tutulma -birinin söylemek zorunda kaldıklarını dikkatlice dinlettirdiyse de sana, sıradaki tutulmada konuşma sırası sende olacak..Bu senin için yeni bir şey, kendi ihtiyaçlarından ziyade başkalarınınkine odaklanma eğilimin..Yine de, mutlu olmak için neye ihtiyacın olduğunu belirtmenin zamanı..Değişmekte ve olgunlaşmaktasın fakat kendine güvenemiyor olabilirsin ya da ne kadar da yaklaşmış olduğunu ve nasıl da şaşırtıcı biçimde büyümekte olduğunu farkedebilirsin..

Eğer hayatının gidişatından sıkıldıysan, çaresiz ve mutsuz hissetmekteysen ve tamamen yeni bir çevrede yeni bir başlangıç fikri hoşuna gidiyorsa (ev,iş,ilişki-sen karar ver) bu tutulma sana bunu yapman için imkân verecek..Doğrusu, kendi burcumuzda bir tutulma yaşadığımız zaman etki öylesi kuvvetli olur ki hatta insanın görünüşü bile radikal bir değişime bile uğrayabilir..Şayet tümüyle bir yenilenme istiyorsan – yeni bir saç stili ve görünüş – dosdoğru ilerle! Esasında, bazı Yengeçler isimlerini bile değiştirecekler ve bu tamamen Uranüs etkisi altında olacak..

En şaşaalı edinimlerini kariyer açısından elde edeceksin..En büyük ilgi-endişe alanın -uzun zamandan beridir- bir ev ya da aile meselesiyle ilgili olabilir..(ikinci durumda, aile üyesi büyük ihtimal bir ebeveyn olabilir)..Her nasılsa ev ya da aile meselesinde pazarlığın sonuna giderken hazırdakı kariyer seçeneklerinden tam anlamıyla fayda sağlamanın bir yolunu bulabileceksin..(Ç.N: Bir şey anladıysan arap ol, zira ben de anlamadım! icon smile Yengeç burcu temmuz 2011 aylık burç yorumları

Açıkçası, kariyer fırsatların pek nadiren böylesi hareketli oldu..Gelecek iki ay içersinde kendini çok gıpta edilen bir pozisyonda bulacaksın..Kendin için mükemmel mesleği bulabilmek adına nadiren böyle tüm olumlu koşullara sahip oldun..Nisan 2011 gibi, çok farklı bir kariyer alanına kayabilirsin ki bu sana tüm o istediğin prestij, güç, kâr ve o şiddetle arzuladığın kontrolü sağlayacak..Şimdi bu ideal mesleği bulmaya başlayabilirsin -orada seni bekliyor..

Gördüğüm kariyer edinimlerini görebilmen adına kararlı bir biçimde gerçekçi olmalısın ve şüpheli entrikalara veya ilkesiz/ahlâksız insanların güvenilmez/çılgın vaatlerine kanmamalısın..Kendi kendine “Asla şu yalandan teşviklere kanmam’” diyor olabilirsin..Fikirler zekice ve girimciliğe yaraşır biçimde sunulabilir fakat gerçekten şüpheli-kötü ve sömürme eğilimindeler ve en akıllı insanlardan bile bazıları sunulan bu “mantık” a kanabilir..

Yeni bir pozisyona veya girişimcilik işine bakarken fazlaca sorgulayıcı ol..Hevesinin seni baştan başa şöyle bir göz atmak teklif edilmeden önce fikre aşık etmesine izin verme..(Ç.N. Susan Abla, Türkçe konuş! icon smile Yengeç burcu temmuz 2011 aylık burç yorumları Böylesi kıymetli fırsatlardan bahsederken, şüpheli/kötü bir iş teklifini kabul etmen yazık olur..Zamanını geçirme hususunda titiz ol-o en değerli ve yerine asla yenisi konamayacak bir kaynak..

Evin uzun menzilli bir mesele..Belki de bir ebeveynin için kaygılanmaktasın, farklı yaştaki bir akraba veya çözüm isteyen bir konut meselesi için ya da..Satürn tam da işin bu kısmında iki yıl boyunca meseleye dâhil oluyor, Ekim 2012'ye kadar..Eğer “İki yıl mı? Ben buna şimdi olduğundan daha uzun zamandır kafa yoruyorum” diye soracak olursan muhtemel bir yanıt var! Eğer yükselenin İkizler ise, bu şu süregelen durumu açıklayabilir..Çoğu Yengeç, Ekim 29,2009 ve Nisan 7'de gelecek olana ilişkin bir önizleme sahibi..

Satürn’ün yapısını göz önüne almak yardımcı olabilir..Angaryacı olarak anılsa da, tıpkı bir ordu çavuşu gibi, Satürn’ün görevi insanı güçlüklere alıştırmak ve daha güçlü ve bilgece kılmaktır – sefil kılmak değil! Satürn sadece bilmen gerektiği kadarını öğretecek sana..Kişiden kişiye değişir bu!

Örneğin, okuldan henüz ayrıldıysan, satürn sana kendi daireni kiralamak için hazır olduğuna ilişkin nedenleri ve onlarla birlikte kalırken annenin senin için yerine getirdiği vazifeleri nasıl yerine getireceğini gösterecek..

Misâl, eğer asla kendine ait bir evin olabileceğini düşünmemişsen, Satürn sana gösterecek ki evet, bunu yapabilirsin! Satürn işte böylece bir aşamadan bir diğerine evrim için hazır olduğumuzu gösterir..

Satürn rüyaları gerçekleştirir ve duygularımızı bir başkasına ispatlamak adına da bize yardım eder..Gelecek aylarda, yaşam vaziyetin üzerine uzun ve yorucu bir biçimde düşünüyor olacaksın ve geleceğe ilişkin somut planlar yapacaksın..

Şayet bir ev meselesine demirlemiş hissetmen gerekirse bu, Satürn senin ev ve aile sorumluluklarına ve yükümlülüklerine konsantre olmanı istediğindendir yani..Hepsinden öte, bu gezegen bize hiç bir şeyin bedavadan kıymet kazanamayacağını öğretir – bize başarmak için uğruna çalıştığımız şeylere kıymet biçtiğimizi gösterir!

Şimdi kalıcılık yaratmak adına veya yaşlı bir akrabana onun senin için ne anlam ifade ettiğini göstermek adına bir şansın var..

29 Temmuz- 14 Eylül arası kuvvetli bir biçimde ev ve aileye fokuslanacaksın..Bu dönem, uzun dönemli kararlar almak adına yılın en verimli periyodlarından biri olacaksa da yeni ayı izleyen iki hafta boyunca da bunu yapmak için şansın olacak (7 Ekim)

25 Temmuz’daki dolunayda parasal açıdan gelecek olan iyi haberler sıçrama yapmana olanak verecek (+,- 4 gün) Bir sözleşmeyi karara bağlayabilir, bir boşanmayı sonuçlandırabilir, bir davayı halledebilir veya bir burs alabilir, mortgage veya bir tazminata bağlanabilirsin..Ya da doğum günün için cömert bir hediye çeki alabilir ya da bir ödül kazanabilirsin..

Bu her ne ise, vuku bulmasından ötürü memnun olacaksın..Son dönemlerde nakit sıkışıklığı yüzünden sıkıntı çekmişe benziyorsun fakat bu dolunay sana ihtiyacın olan paranın bir kısmını sağlama hususunda yardımcı olabilir..

30 Temmuz’da Satürn Güneşle birleşecek, yani kol kola olacaklar ve Satürn’ün soğuk, buz gibi bir gezegen olduğu ve Güneş’in de sıcak, alev alev yananlardan biri olduğu göz önüne alınacak olursa bu ateşle buzun karşılaşması anlamına geliyor..Geleneksel olarak, bu manzara bize bunalmış, kederli, yorgun veya saygı duyduğumuz bir otorite figürünün eleştirisi karşısında oldukça hassas hissetmemize neden olabilir..Bunun zor bir gün olacağını bilerek (özelikle de doğum günün Haziran’a düşüyorsa) 30 Temmuz’a doğru daha fazla uyuyup güçlü kalmaya ant iç..Sonraki gün, 31 Temmuz da pek parlak bir gün olmayacak..

Parasal evini Güneş yönetiyor, o yüzden alternatif olarak 30-31 Temmuz günleri parasal zorluk çekebilirsin..Bazen bu tarihte verilecek bir kararın parasal açıdan pek iyi sonuçlar doğurmadığı sonucuna varılabilir fakat bu ancak sonradan ortaya çıkar..

29 Haziran’dan önce Mars seyahat dilimini aydınlatacak, o yüzden bir-iki geceliğine uzaklaşmak istiyorsan gitmelisin..Yeni bir ortamda daha iyi bir dengeye ulaşabilirsin ve bu evine tazelenmiş ve yenilenmiş bir enerjiyle dönmene yardımcı olur..

Romans mı? Dürüst olmak gerekirse, Eylül ve hatta Kasım daha iyi olacak..Bu ay o kadar çok değişiklik getirecek ki sana, eğlence ve aşk için zaman bulamayabilirsin..Seyahatin sana iyi geleceğini söylüyorum, o yüzden şayet hayatında biri varsa, elbette, bir kaç günlüğüne uzaklaşmayı dene..Belki de 11 Temmuz tutulması sana yeni birini getirecek veya ilişiğin bulunan biriyle daha da yakınlaşman söz konusu olacak..

Geçen ayki 26 Haziran tutulması muhakkak pek çok şeyi açığa çıkardı, özellikle de haziran doğumluysan..Eğer halen flört ettiğin biriyle birlikteysen, hayat boyu birlikte olabilirsiniz..Bu büyük bir baskı noktasıydı ve bugüne kadar, sağ kalmayı başarmışsın(ız) gibi görünüyor..

En romantik günlerin şunları içeriyor: Temmuz 1-2, 5-6, 9-10, 11, 13, 18-19 ve 28-29.

ÖZET:

Geçen ayın 26'sındaki tutulması Temmuz’da çözülmesi gerekecek olan zor bazı ilişki sorularını gündeme getirmiş olabilir..Partnerinle konuşma gereği hissedebilir veya basitçe sertleşip çekip gidebilirsin – seçim senin..Daha Haziran’da olup bitenleri tam olarak kavrayamadan 11 Temmuz’da yengeç’te yaşanacak olan tutulma yükünü daha da artıracak..Bu tutulma tümüyle yeni bir çığır açacak..

Kariyer fırsatları pırıp pırıl parlıyor ve senin niteliklerine de mucizevi biçimde uyum sağlıyor bu fırsatlar..Hayat nadiren böyle gider, gelecek olan haftaları seçeneklerini değerlendirmek için kullan..Seni cezbeden iş için savaş..Kendin için bir isim yapabilmek adına güzel ve beklenmedik bir fırsat verilecek sana..Kendine güven ve tüm teklifleri irdele..

Evle ilgili meseleler halen üzerinde bir baskı unsuru ve tam da senin müdahalen olmaksızın işlerin çözüleceğini düşünüyordun ki baktın olacak gibi değil..Süratle değişen kariyer koşulları ile evde yer değiştirip duran sorumlulukları nasıl entegre edeceğinin yolunu bulmalısın..21 Temmuz’da bu durumla karşılacaksın..Kariyer seçeneklerini tartarken mevcut ev ya da aile durumunun şimdi senin hayal ettiğinden daha uzun süreceğini göz önünde bulundur..Vade 2 yıl gibi görünüyor..

Birşeylere “öylece” ulaşmak biraz hokkabazlık sayılırsa da yine de mutluluğu bulabilirsin..Sana muhtaç olan insanlar yardımından ötürü sana müteşekkirler..Haziran ve Temmuz tutulmaları ve bunların açığa vurduğu şeylerin ışığında yeni bir gelecek planı yap..29 Temmuz’da eyleme geçmek adına hazır olman gerekecek..Eylül ortasına kadar ev ve aileye ilişkin güçlü bir vurgu göreceksin..30 Temmuz ve 31 Temmuz’da bunalmış hissedebilirsin fakat farkına varmalısın ki bu sadece geçici bir his..

25 Temmuz dolunayının dört günü içerisinde aniden gelecek olan cömert bir çekin haberini alabilirsin..Komisyon, yan ödemeler, risk sermayesi yatırımı, burs ya da finansal yardım, boşanma, çocuk yardımı veya bir diğer mahkemece uzlaştırma, mortgage veya başka bir parasal destek..Bir ödül kazanabilir ya da gecikmiş bir doğum günü hediyesi alabilirsin – bu her ne ise, seni gülümsetecek..

Temmuz süresince, seyahat sana geçici rahatlama sağlayacak..10 Temmuz-6 Ağustos arası seyahatlerinde daha fazla eğlence ve aşk söz konusu..Yaşamın gerekliliklerinden ötürü yalama olduğunu hissediyorsan, sahil ve bol güneşi olan bir ortamda yatıştırıcı bir kaç gün ayır kendine..Beraberinde bir arkadaşını da al – bir dostun sana şimdilerde epey desteği olabilir..

Önemli Tarihler:

Ay başlarken, geçen ayın 26'sındaki dolunay tutulması dünyanı salladı..Temmuz’a başlarken, öğrendiklerin hakkında ne yapacağına karar vermen gerekecek..Tutulmalar gerçekleri ortaya çıkarır -eğer bu anlamda sana gösterilecek bir şey olmadıysa, şu ay tutulmasını (11 Temmuz) hissetmeyeceksin..

Kariyer seçimlerin şimdi heyecan verici olacak ve sana hayatının en iyi kısmını sunabilir bu..Tüm ay fırsatlar parıldayacak, o yüzden bunları gözden geçir..Bir şekilde, hayatta bir kez ele geçecek fırsatlar olarak tasvir edilebilir bunlar..

Ev durumun hâlen alakadar olmanı gerekiyor, o yüzden kariyer seçimini yaparken aile ya da konut sorularını göz önünde bulundurman gerekecek..Gerçeği özellikle 21 Temmuz sonrası göreceksin..

29 Temmuz – 14 Eylül, vatan cephesinde (?) şiddetli ve göz ardı etmenin imkansız olduğu gelişmeler bulabilirsin..Sakin ol, eninde sonunda her şey bir karar bağlanacak..

Dolunayda bir piyango bileti al, 25 Temmuz (+,- 4 gün) Kazanabilirsin veya cömert bir hediye alabilirsin..

Tatil seni heyecanlandıracak tek alan yaşamında ve bu bir aşkın doğmasına da sebebiyet verebilir..10 Temmuz’dan 30 Temmuz’a kadar olan sürede bir seyahat planla..


Yengeç burcu temmuz 2011 aylık burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder