24 Temmuz 2011 Pazar

Akrep Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Şimdi Güneş’in kariyer ve sorumluluklar evinize ilerlemesi ile birlikte, gelecek açısından önem taşıyan kararlar verebilirsiniz. Bugünlerde işinize, mesleki konulara odaklanmak başarı getirecek. Kendinizi göstermek ve dikkat çekmek açısından güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Göstereceğiniz kararlılık pek çok testi aşmanıza yardımcı olacak. Bu dönemde yeni kişiler yeni olanaklar anlamına geliyor. Bu arada detaylar, organize olmayı, planlı davranmayı gerektiren konularda biraz daha özenli olmalı, düşüncelerinizi somutlaştırmaya bakmalısınız.

Akrep burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni imaj değişikliğiniz olumlu sonuçlar verebilir. Yeni arkadaş çevresi edinerek daha farklı bir sosyal yaşama başlayacaksınız. Aşk hayatında ayrılık görülüyor. Maddi sıkıntıları-nız sona eriyor.
Akrep burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Mutlu bir insanın hoşgörüsü içindesiniz. Bugünlerde iç huzurunuza köstek olabilecek kimi gelişmeleri de gözden kaçırmamanız gerekiyor. Alçak gönüllüsünüz. Bu, elinizdeki değerleri belli bir yere koymanızı sağlıyor. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor.

Aşk Yaşamı : Henüz zamanı değil derken, kafanızda belirlenmiş bir zamanlama da görünmüyor. Partnerinizin bu konudaki kararlılığı sizi hayati bir karara götürebilir. Oturmuş ilişkiyi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme niyetleri söz konusu.

İş Yaşamı : Almış olduğunuz bazı vaatler, önümüzdeki günler içinde gerçekleşebilir. Karşılıklı güven ve yakaladığınız ortak görüşler, arkadaşınızla size başarı kapılarını açacak gibi.

Para Durumu: Bugünlerde bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız. Kazançlı para hareketlenmeleri gündemde. Verimli alışverişler, sizde birtakım kaygılarla kararsızlıklar yaratabilir.

Dikkat: Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız bir zihin karışıklığı, sizi duygusal davranışlara itebilir
Akrep burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili davranmak istemeyebilirsiniz fakat, size yanlış gelen şeyleri de kabul etmek istemiyorsunuz. Cesur bir kişiliğiniz var fakat bazı engeller canınızı sıkabiliyor. Ay’ın bulunduğu konum, sezgisel ve akılcı yönlerinizle hareket etmenize neden oluyor. Sosyal yaşamınız canlanıyor.


Akrep Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder