24 Temmuz 2011 Pazar

Aslan Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşam veren Güneş’in burcunuza ilerlemesi size de aradığınız kararlılık ve adım atabilme gücünü getirmekte. Bu dönemde kendinizle daha yakından ilgilenebileceksiniz. Bu nedenle bedeninizle ve sağlığınızla ilgili koşulları da önemsemelisiniz. Bu dönemde kişiliğinizi ortaya koymanız size iş hayatında ve ilişkilerinizde öne çıkma, başarılı olma fırsatları getirmekte. Hareketsiz değilsiniz. Atacağınız adımlarda sabırlı olmalısınız. Önümüzdeki günlerde özellikle iş hayatında daha iyi organize olmak ve gerekli değişikliklere gidebilmek önem kazanıyor.
Aslan burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İçinde bulunduğunuz ruhsal bunalımlara çözüm bulamadığınız için genginlik yaşıyorsunuz. Aşk hayatında kullanıldığınızı hissediyor, karşınızdakinin sizi aldattığına hüküm veriyorsunuz.
Aslan burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor. Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak.

Aşk Yaşamı : Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir. Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor. Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Para Durumu: Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor. Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz.

Dikkat: Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz. Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz.
Aslan burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güneş burcunuza geçiyor. Duygusal ve fiziksel anlamada kendinizi her zamankinden daha fazla güçlü hissedeceksiniz. Bugün, fırsatlar konusunda ısrarcı olmamalı ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerine saygı göstermelisiniz. Arzularınızın gerçekleşmesini istemenize rağmen, bazen geri planda kalmak daha çok işe yarayabilir.


Aslan Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder