23 Temmuz 2011 Cumartesi

Balık Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Para durumunuz hakkında yeni girişimler yapmaktan yanasınız. Harcama kalıplarınızı yeniden gözden geçirmek, giderlerinizi en aza indirmek önemli bir adım olabilir. Çalışma kapasitenize güvenmeli daha fazla kaynak arayışında olmalısınız. Aileden gelebilecek destekler size daha rahat hareket etme imkanı getirebilir. Yatırım odaklı planlarınız öncelik kazanıyor.
Balık burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Lüks şeyler almak konusunda titiz davransanız da bu sizin elinizde değil. Ancak bu durum tabii ki giderlerinizi gözle görülür oranda artıracaktır. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.
Balık burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu. Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde kurgular ve saplantılar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Yine de bu konuda, bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İş hayatında işle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz. Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha cesaretli olmanızı sağlıyor.

Para Durumu: Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne bu koşullarda biraz abartılı bir beklenti gibi geliyor. Kazancınızı çoğaltma arayışlarınız iş ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir.

Dikkat: Duygusal dünyanızdaki karmaşıklık, sakıncalı ilgilere yöneltebiliyor sizi
Balık burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. İdeallerinizden taviz vermeyen bir yapıya sahip olmanız karşın, bugün, size farklı fikirlerini kabul ettirmeyen çalışan çevrenize savaş vermek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız.


Balık Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder