25 Temmuz 2011 Pazartesi

Balık Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu yeni dönemde tembellik etmemek ve elde işleri daha iyi planlamak, organize etmek büyük önem taşıyor. Nitekim 28’inden sonra detaylar üzerinde durmak ve başkalarının düşüncelerinden yararlanmak gerekecek. Aslan burcundaki Güneş zaman alabilecek uğraşlara, başkalarına hizmet etmeye ve bu arada iş hayatında gururunuzu ilgilendiren bir olaya işaret etmekte. Kişiliğinizi daha fazla yansıtabileceğiniz bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Ancak yüksek beklentiler içinde olmaktansa, elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye özen göstermelisiniz.

Balık burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşkta tehlikeli oyunlar oynuyorsunuz. Bunun bedelini hem siz hem de karşı taraf ödeyecektir. Bugün işinize gergin başlayacaksınız. Ancak kontrolünüzü kaybetmeyin. Üstlerinizle karşı daha saygılı olmalısınız.
Balık burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Merakla beklediğiniz bazı haberlerin, dolaylı yolla size ulaşması söz konusu. Bu anlamda sevinçleriniz olabilir.

Aşk Yaşamı : Aranmayı beklemek, biraz zaman kaybı gibi görünüyor. Onun da aynı çözümsüzlük içinde olabileceğini düşünmelisiniz. Bugün yeniden karşılaşma fırsatları doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

İş Yaşamı : İş ortamınızda en son gözden çıkarılacaklar arasında duruyorsunuz. Bazı söylentiler sizi germemeli, iş koşullarınızın oluşturduğu endişelerin dışındasınız. Ama gelecek günlerde bir miktar daha yükünüz artabilir.

Para Durumu: Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Belirtiler bugünlerde kendini gösterebilir. Bir şeyleri yoluna koyacağınız yolunda gelişmeler söz konusu.

Dikkat: Yeni bir tanışmadan pek hoşnut değilsiniz, ama zaman sizi yanıltabilir. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor
Balık burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güneş aslant burcunda ilerlemeye başladı.Kendinizle ilgili değişim ve güçlenme içinde olacaksınız. Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Koşullarınızın yönünü değiştirerek, kendinize yeni bir ortam hazırlayabilirsiniz.


Balık Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder