24 Temmuz 2011 Pazar

Başak Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Şimdi bu yeni dönemde bazı elde olmayan koşullar ya da gizli kalan durumların bekleme yaratması söz konusu olabilir. Bu dönemde sizin gururunuzu etkileyen ve hassas kılan konularda daha akılcı davranmaya bakmalısınız. 28’inden itibaren zekanızı, yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz yeni imkanlar da doğmakta ancak yine de düşüncelerinizi hemen uygulamaya koyamayabilirsiniz. Bu dönemde tam olarak göremediğiniz, kafanızda soru işareti yaratan konular yüzünden ilişkileriniz zorlanabilir. Aşırı üsteleyici ve endişeli olmamalısınız.

Başak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ummadığınız bir yerden gelecek maddi destek sıkıntılarınızın sona ermesine neden olacak. Yurt dışına çıktmak için plan yapanlar bürokratik bazı pürüzlerin aşılmasından sonra müjdeli haberleri alabilirler.
Başak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor. Geçmişteki hırçın ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi gelecek. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark edebilirsiniz.

İş Yaşamı : Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Para Durumu: Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Tokgözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak.

Dikkat: Biraz da menfaatlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.
Başak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi ve mantıklı bakmanızı sağlıyor. Karşılıklı bir şekilde fikir alış verişi içinde olacak, disiplin duygularınızı kullanacaksınız.


Başak Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder