24 Temmuz 2011 Pazar

Boğa Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Şimdi Aslan burcunun başlaması ile birlikte, yapmanız gereken işler için harekete geçmeli, ağırdan almamalısınız. Bu yeni dönemde evinizi, ailenizi, babanızla ilgili koşulları öne çıkaran gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden daha fazla destek görebilir, ev için de çok şey yapabilirsiniz. Enerjinizi, gücünüzü bu alana yöneltebileceksiniz. Yaratıcı konular üzerinde durmak ve daha fazla pratik yapmak da söz konusu. Önümüzdeki günlerde size keyif veren bir konu üzerine çok daha fazla odaklanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Boğa burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sizin haberiniz olmadan aile büyükleriniz tarafından özel hayatınızla ilgili alınan kararlara sert tepki vermeniz mümkün. Bağımsızlığınıza düşkün olduğunuz için bu tür yaklaşımlara tepki veriyorsunuz.
Boğa burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

Aşk Yaşamı : Reddetmek mutluluk veriyormuş gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürebilir. Size duyulan ilginin bitmediğini bugün de anlayacaksınız. İlişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz.

İş Yaşamı : Tatilin ardından, iş dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse ki iş arkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha dinlenmiş olarak çıkmaya çalışmalısınız.

Para Durumu: Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar parayla mutlu olabilme beceriniz, paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmamanızı getiriyor. Bugün başkaları için harcamalarınız olabilir.

Dikkat: Son günlerin yorgunluğu ciddi anlamda bir dinlenmeyi gerektirebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz.

Boğa burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşam enerjinizi yoğun olduğu bir gün. Duygularınızı özgürce kullanmaktan yanasınız. Bugün Ay’ın konumu, kişisel değerlerinizi yargılamadan olaylara maddeci bir bakış açısı getirebilirsiniz. Güneş tepe evinize geçti. Yüksek amaçlarınızın sizi olumlu yönlendireceği bir gün. Olayları her zamanki esnekliğinizle değerlendirme yolunu seçmelisiniz.


Boğa Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder