25 Temmuz 2011 Pazartesi

İkizler Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu yeni dönemde yazışmalar, anlaşmalar, konuşmalar, ziyaretler çok daha fazla önem kazanmakta. Siz de düşüncelerinizi daha kararlı ve kendine güvenen bir biçimde ortaya koyabileceksiniz. Güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bu dönemde eğitim, yolculuklar kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz konular olabilir. Mars ise hala burcunuzda ve sizi her zamankinden daha atılgan, mücadeleci ve çoğu zamanda kavgacı kılabiliyor. Gerginlikler bedeninizi zorlayabilir. Bu dönemde elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirmeye çalışın.

İkizler burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ya hep ya hiç diyerek yola çıkmanız her zaman iyi sonuçlar vermeyebilir. İşinizle ilgili risk alırken kaybınızın büyüklüğünü de düşünmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkiniz yakın zamanda tamamen bitecek.
İkizler burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Güne başlayacaksınız ve bazı fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Bu fırsatlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir. Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

Aşk Yaşamı : Mevcut tavırlarınızla partnerinizin yanlış değerlendirmeler içinde olduğunu anlatmanız güç görünüyor. Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor.

İş Yaşamı : Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu. Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüz iş değişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Para Durumu: Bugünlerde birçok şeyi birden halletmeniz güç olacak. Bazı ertelemeler gerekebilir. Gerçekleşmesini istediğiniz yenilikler için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak. Bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Dikkat: İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz
İkizler burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün ,içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Yakın çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız,verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve daha hoşgörülü davranmalısınız. Kendinizi farklı bir güne hazırlamalısınız. Sosyal yaşamınız canlanıyor.


İkizler Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder