24 Temmuz 2011 Pazar

Kova Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yılın bu döneminde önemli değerlendirmeler yapmak ve süregelen işlerinizi yeniden gözden geçirmek gerekli olacak. Doğum gününüzden bu yana ortaya çıkan koşulları şimdi yeniden düşünebilir ve ona göre davranabilirsiniz. Bu yeni dönemde ilişkilerin, evlilik ve arkadaşlıkların da önemi artmakta. Başkalarından alacağınız fikirler, onların eleştiri ve tavsiyelerine kulak asmalısınız. Eğer süregelen bir anlaşmazlığınız varsa bu dönemde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. 28’i sonrasında elinizdeki kaynakları daha iyi korumalısınız.

Kova burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Hayal kurarak gerçek hayatın zorluklarını aşamayacağınızı artık anlamalısınız. Öncelikle kendinize sağlam hedefler koyun. Böylelikle sevenlerinizin de desteğini alabilirsiniz. Aşk rüzgarları esiyor.
Kova burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor.

Aşk Yaşamı : Kendinize ettiğiniz itiraflarda bazı noksanlıklar da olabilir. Doğru tespitleriniz var, kıskançlıklar genellikle haklı nedenlere dayanıyor. Ama çok ender de olsa, tersi de mümkün.

İş Yaşamı : Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Başarılarınız, çalışma temponuzun karşılığı. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edecek.

Para Durumu: Beklentilerinizi sınırlamalısınız, daha sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Beklentilerinizi tam karşılayacak standardı, hiçbir çalışma temposunun kazandıramayacağını biliyorsunuz.

Dikkat: Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hakkettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor
Kova burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güneş karşıt burcunuzda ilerliyor. Güçlü bir birliktelik kurmak için amaçlarınıza uygun davranıyor olmanız, çevrenizde takdirle karşılanacak. Çekici kişiliğiniz, sizi ön plana çıkarırken, birlikte çalıştığınız kişilerin üstün yönlerinden de, etkileneceksiniz. Pratik düşünmeniz gereken bir gün içindesiniz.


Kova Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder