24 Temmuz 2011 Pazar

Oğlak Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Biraz daha sabırlı ve sakin olmanız gerekmekte. Yılın bu döneminde Aslan burcuna ilerleyen Güneş tek başına hareket etmenin zor olduğunu ve sizi kimi zaman krize sokabilecek konuların da gündeme gelebileceğini anlatıyor. Üzerinizde biriken gerginliklerden kurtulmaya bakın. Bu dönemde ortaklaşa bir konuda, belki bir para konusunda gururunuzu etkileyen, sizi huzursuz kılan bir gelişmenin etkisinde kalabilirsiniz. Aceleci olmayın ve iyimserlik kazanmaya gayret edin. Önümüzdeki günlerde düşüncelerinizi daha uygulanabilir kılabileceksiniz.

Oğlak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Farklı meslekteki insanlarla sıkça bir araya gelerek bilgi dağarcığınizi ve genel kültürünüzü geliştiriyorsunuz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Ama unutmayın bu kez karşınızdaki çetin bir ceviz. Sağlığınız iyi.
Oğlak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olabilir. Kafanızda, ilgili kişi tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri var. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusu biraz yersiz. Bu duyguyu daha fazla barındırmanız gerekmiyor. Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz.

İş Yaşamı : Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin, daha az müdahalelerle geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Para Durumu: Büyük sevinçler sağlayacağını düşündüğünüz büyük harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici daralmaların arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Dikkat: Kuruntu yaptığınız bir konuda kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor, kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız
Oğlak burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızda bir çekimserlik söz konusu olabilir.Bugün karşılaşacağınız kişilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Hislerinizden emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Düşüncelerinizin doğruluğunu hiç kimseye tartışmak istemediğiniz bir gün.


Oğlak Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder