23 Temmuz 2011 Cumartesi

Yay Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel konularda sizi harekete geçiren, hayatın keyifli yanlarına yakınlaştıran şartlar olacak. Girişkenliğiniz sayesinde yaratıcı alanda daha aktif çalışmalar yapabilirsiniz. Duygularınızı ifade edebileceğiniz çalışmalar size yol gösterecektir. Risk almaya açık olduğunuz bu günlerde daha dikkatli hareket etmelisiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor.

Yay burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ticari riskler almak için uygun gün olmayabilir. Size ışık tutacak bazı gelişmeleri takip edip işinizle ilgili stratejinizi belirlemeniz lehinize olacaktır. İçe dönük yaşama isteğinizin arttığı dönemden geçiyorsunuz.
Yay burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor. Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız.

Aşk Yaşamı : İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

İş Yaşamı : Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Para Durumu: Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Özellikle bugünlerde bu konulara daha gerçekçi bakmanızda yarar var.

Dikkat: Bazı gelişmeleri akışına bırakmak, sizi gerginliklerden kurtarabilir. Sağlık konularına dikkat
Yay burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde. Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmamalısınız. . Güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyorsunuz. Duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.


Yay Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder