20 Ağustos 2011 Cumartesi

Akrep Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük işlere ve detaylara daha fazla dikkat etmelisiniz. Daha seri hareket etmeniz değişik tekniklerden yararlanmakta kararlı olmanız gerekecek. Zamanı verimli kullanmak, iş ortamında düzen isteyen işleri yoluna koymanıza yardımcı olacaktır. Hizmet ettiğiniz ya da size hizmet eden kişilerle ilişkiler sizi daha fazla fedakarlı yapmaya zorlanabilir.

Akrep burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size benzer yönleri olanları itici bulmayın. Onların farklı özellikleri, deneyimleri ve tarzları ilginizi çekebilir. Aşkta son dönemeçtesiniz. Hata yapmamaya dikkat edin. Kaprisli insanlardan uzak durun.

Akrep burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün sorunlu bir gün sizi bekliyor. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşmanız muhtemel. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkilerde temkinli olmanız yararınıza olacaktır. Aile büyüklerinizle aranız her geçen gün düzeliyor. Bugün onlardan beklemediğiniz bir destek görebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Yaşadığınız eski aşkları tekrar gündeme getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kötü yönde etkilenmeniz mümkün olabilir. Bir de aşk hayatınızı farklı alanlara taşımayın.

İş Yaşamı : İş hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Amirinizden aldığınız bir haber üzerine çok sevineceksiniz ve daha çok çalışmak için hırs yapacaksınız.

Para Durumu: Harcamalarınızda bir artış görülmesine rağmen bu harcamaları dikkatli yapıyorsunuz ve maddi sıkıntıya düşmenizi engelliyorsunuz. Yakın çevreniz size bu özelliğinizden dolayı imreniyor.

Dikkat: Evinizle yada ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

Akrep burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız.


Akrep Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder